Sunday, February 21, 2010

TO ALL CONTESTANTS *sticky mode*

Salam semua contestants untuk pertandingan 'Dina Halim Online Contest' ini...

Ok, cek semua syarat2nya..kerana PERTANDINGAN AKAN BERAKHIR ESOK!!!! Pleasee, pleasee, check everything..dah cukup syarat2, just berdoalah ye :)

So, after pertandingan dah tutup, pihak kami meminta masa untuk kita periksa blog to blog contestants (depends on juri ye, mereka pun ada kerja lain nak di buat) untuk mengetahui keputusannya..

Pemenang akan di beritahu melalui blog Dina Halim dan blog masing2..

Tarikh pengumuman akan di beritahu kelak.. Jadi, harap bersabar! :)

Lots of Love,
Dina Haim team members

16 comments:

  1. owait boss! Huhu...berdebar gila nk tgg juri mai blog..dahla blog besepah berabuk..uhuk uhuk..

    ReplyDelete
  2. baeklah..
    will do double check..hopefully complete sumenyew..tp rs dah cukup kot sume nyew..hee ..
    tgh menanti kehadiran juri2 utk menilai..fuhh..berdebar giler..~
    gudluck to all contestant! (~.^)

    ReplyDelete
  3. hehe..selamat menjalankan tggjwb juri2 sekalian.. =D

    ReplyDelete
  4. okies kak..(berdupdap jantung ku...hehe)

    ReplyDelete
  5. x sabar nak tahu saper pemenang nyer:-)

    ReplyDelete
  6. akak dina,jgn lupe accept fb sy taw..nnti x cukup syarat sy lak..mlm kang contest dh ttp..huhu

    ReplyDelete
  7. dag dig dup dap.....nebessssss :D

    ReplyDelete
  8. bahekla kakak =) jgn lupa singgah tempat sy ye.. =) http://gorgeouscharms.blogspot.com/ selamat mengadili =)

    ReplyDelete
  9. salam,

    huhu, akak pun berdebar2..setakat ni akak dah inform kesemua juri2..so ada bog yg akak belum sempat jengah..insyaAllah, akan akak settlekan by today..

    Juri ada 4 orang (termasuk akak)..so, tak semestinya juri2 tinggalkan jejak kat blog korang, itu terpulang pada mereka ye :)

    Ok, gud luck!! akak nk sambung baca blog korang..

    ReplyDelete
  10. akk!akhir nyew dtg juge ke blog shaye..tiap hari sy ternanti2 kedatangan akk taw..hee..

    okeyh!beresss..da delete da pic tu..dun wory..xkecik hati pown malah sgt berbesar hati sbb akk sudi meluangkan mase dtg blog sy utk bc entri sy yg pnjg neh..sgt2 appreciated..

    whoaah!jujur, sgt teruja akn kedatangan kak ke blog shaye..ngee..

    so, pic tu da delete, harap penyertaan sy diterimalah oleh juri2 yg laen ye..mekaceh again kak..

    p/s:hee..jujur sy sgt teruja..ampun yew..ngee (~.^)

    ReplyDelete
  11. akak, ika masuk sebelum kul 12 am. masih diterima lagi kan? penat mengarang sehari suntuk ni..hehee

    ReplyDelete
  12. Jangan tinggal blog saya...huhu...setakat nie tak berjejak lagi...

    ReplyDelete
  13. salam kak dina. nebes tahap dewa ni. macam time nak ambik peksa dolu2...dah buat checklist tadi. hope everything ok la kan....ni tunggu detik 12 malam...CONTEST TAMAT

    semoga terhibur n selamat mengadili :)

    kepada all contestant, sama2 kita berdoa k. Wish u all the best!

    ReplyDelete
  14. Maklumat diambil maklum :)

    Terima kasih.

    ReplyDelete