Saturday, February 20, 2010

Dina Halim Bridal Boutique ONLINE CONTEST

Salam,

Akhirnya~~ saya sendiri je yang design banner pertandingan. Tu yang simple mimple je. Sebab, tak kuasa akak nak bukak photoshop ke, Illustrator ke..Untuk trace atau edit apa2 yang sebenarnya banyak je idea nak buat banner comel2.. Tapi tak pe lahh.. Lagipun akak segan je ngan korang sebab contest ni tertangguh...Wuhuhu.. :) Maaf adik-adik manis..


So here it goes.. Read the terms & condition betul-betul.. Kalau yang akak High Lite tu, ambil perhatian banyak2 ye. Semoga Berjaya! Ho ho Gambatte!



Banner/ badge yang wajib di letak di blog anda. Dan sila link kami! :)

1) Pertandingan terbuka kepada BAKAL-BAKAL PENGANTIN DI SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA SAHAJA. Ini bermakna tidak dibenarkan orang ketiga selain daripada bakal pengantin masuk pertandingan ini.

2) Pertandingan di buka untuk warganegara MALAYSIA yang berumur 20 tahun ke atas.

3) Peserta hendaklah mempunyai BLOG dan HENDAKLAH MENJADI FOLLOWER http://www.dinahalim.blogspot.com/ dan add Dina Halim di Facebook.

4) Buat satu (1) special entri yang bertajuk ; Dina Halim Bridal Boutique Online Contest.

5) Sila letakkan banner / badge rasmi pertandingan ini di atas blog atau side bar blog anda dan juga dalam entri pertandingan. Dan sila linkkan ke blog Dina Halim.

6) Dalam entri tersebut, sertakan TIGA (3) GAMBAR sahaja! (Lebih akan di kira keluar dari tajuk)

a - satu (1) gambar kamu (berseorangan, jelas)

b- satu (1) gambar 'SI DIA' (berseorangan, jelas)

c - satu (1) gambar kegemaran/ tercantik / tercomel / terpaling serasi kamu & SI DIA berdua (NILAI-NILAI KESOPANAN DI AMBIL KIRA!)

7) Buat satu esei yang menyentuh hati dan boleh meremangkan jiwa juri *awww* mengenai ;

"Mengapa SI DIA pilihan hati saya". (Bagi yang pandai mengarang, inilah masanya ^_^)

8) Ceritakan secara RINGKAS mengenai majlis impian anda. (Tema majlis, warna tema impian).

9) Nyatakan juga sudah berapa lama hubungan percintaan ini berjalan.

10) Hadiah boleh di guna sepanjang tahun sehingga 30 NOVEMBER 2010 (TERTAKLUK KEPADA KEKOSONGAN TARIKH, TERUTAMANYA HADIAH PELAMIN MINI).

11) Selesai semuanya, TINGGALKAN KOMEN pada ENTRI INI SAHAJA. (Senang saya nak keep track)..InsyaAllah saya akan menjengukkan diri ke blog anda. Yang tak tinggal jejak, tidak akan di layan.

Semua keputusan adalah MUKTAMAD. Sebarang email pujuk rayu tidak akan di layan. Tarikh tutup penyertaan adalah sehingga 22 February 2010 sebelum 12 malam.

HADIA-HADIAHNYA BERUPA:

TEMPAT PERTAMA : Mini Pelamin untuk Tunang / Nikah *worth RM850.00*[tak termasuk kos penghantaran]
TEMPAT KEDUA : Sepasang baju Sanding Biasa L/P (lace) *worthRM700.00*
TEMPAT KETIGA : Sepasang baju Nikah L/P (Chiffon) *worth RM300.00*

SAGUHATI : TEMPAT KE-4 hingga KE-10 VOUCHER RM100.00 DINA HALIM*

*Semuanya tertakluk kepada perubahan tanpa notis terlebih dahulu. Kami berhak menarik balik hadiah yang di menangi jika terdapat sebarang percanggahan tarikh, tiada persetujuan untuk additional cost (refundable security deposit untuk semua hadia , transportation, atau accomodation jika pelamin mini di menangi orang Perlis contohnya..)..Semua hadiah tidak boleh di tukar nilai wang Ringgit atau di tukar dengan barangan lain.

Ada soalan? tanya dalam komen saya ye =) atau message dalam facebook. Kalau email,takut lambat reply.. Sebab kalau email, takut saya reply lambat, cuz saya akan dahulukan email client.

Warmest Regards & Best Wishes from Dina Halim Team Members!

119 comments:

  1. aku xleh join ke??.. br nk merajinkn diri... huhuuhuhu..

    ReplyDelete
  2. huyoo macam best je kak..tapi qery tak tentu lagi nak kawen bulan berapa..so tak boleh nak join la contest ni..nanges!

    ReplyDelete
  3. aryanie : mas, kan awak dah bersuami. Ke nak pelamin mini untuk anniversari? ehhe

    Umi : mananya awak nak join? cepat..cepat..akak tak sabar nak baca karangan awak tu ;p huhu

    sepet : ala, Qery nak je kawen ngan awak bila-bila..akak tak kira, masuk jugak! *kejam*

    ReplyDelete
  4. hmm.. hadiah menarik woh!!

    ReplyDelete
  5. best nye contest nih..he3...

    ReplyDelete
  6. kak.. maaf ye lambat.. kesibukan melanda.. hehe.. tgh pk ayat nk karang ni=)

    ReplyDelete
  7. the lomoholic, sila tulun warwarkan kepada pembaca blog awak yang tegar, yang memerlukan hadiah menarik ni yo! :)

    ReplyDelete
  8. takpe umi.. awak berjaya buat akak panik serta-merta dengan pertanyaan 'bila nk buat contest?'. sekarang, akak tunggu dan akan follow up dengan kamu, bila ready mengarang? hihi

    ReplyDelete
  9. akak..saya dah buat..2 aribulan 2 nanti baru keluar..haha! malu gila lah nak karang..tapi takpe..saje buat suka2...kalau akak tak bg saya menang pon takpe tau..jangan nak serba salah pulak..hahahaha! ok la kak...all da best selamat memilih!

    ReplyDelete
  10. sepet, ok..akak ni adil..tak semestinya awak menang kalau awak and qery comel..haha..tapi kalau awak je yang masuk, menang la..hihi..

    ReplyDelete
  11. erkk.. org dah kawen tak leh masuk eaa.. Baru je verangan dah tadi nak taip kisah cinta.. haha..

    =P

    Takpelah kasi can kat org lom kawen lah.. ngeee

    ReplyDelete
  12. akak, saya segan nak letak gambar saya dan dia dgn jelas.. nnt tak surprise (kononnya tapi sebenarnya takut org kata kami buruk :P) tapi kalau nk join, pakai gambar pre wedding kami, boleh enggak????

    ReplyDelete
  13. Xora, :) boleh la..yang part gambar asing tu, kamu crop la..takpe..boleh je..

    ReplyDelete
  14. baik!!! saya nak cuba nasib.. lagipun boleh saya jiwang2 nk karang entry pasal dia :D hheheheh.. tapi kiranya, ni bukan entry sticky kan? saya tak perlu letakkan post ttg dia kat page pertama blog saya kan? (byk sangat tanya Xora ni, nampak tak dia excited nak masuk??)

    ReplyDelete
  15. Xora, berusaha!! :D
    Ye, tak perlu sticky pst tuk contest ni..cuma after buat contest, letak url kat comment sini k? senang akak nk g tengok..

    ReplyDelete
  16. akak...nk join..ahahaha...tgh pk idea...yey..hadiah sgt menarik...suke!!!

    ReplyDelete
  17. ye, silalah masuk ye :) dah buat jangan lupa tinggal jejak..

    ReplyDelete
  18. kak..saya dah sy dah siapkan karangan jiwang sepantas kilat...siap tak tidor mlm mengarang dan mengeje..hihihihi...

    ReplyDelete
  19. kena buat stick mode entry ke kak dina?

    ReplyDelete
  20. Gnie, tak perlu sticky mode. after buat contest, bgtahu dalam comment ni or letak url je k? nnt akak update link contestant tepi blog ni..

    ReplyDelete
  21. akak..saye dah tmbah dah..maseh boleh mng erk???hihihihi...thnkssss

    ReplyDelete
  22. salam kak comel baru jerw post kak..xtau ler penuhi piawaian ke idak harap2 ok la...

    ReplyDelete
  23. halluu awak..saya baru je post entry untuk contest nih..hihi..silalah lihat ke link ni yea.. http://blissnlunacylovers.blogspot.com/2010/02/dina-halim-bridal-boutique-online.html.
    selamat menghakimi..mucha gracias.. =D

    ReplyDelete
  24. sy pun nak mencuba la...mmg nak kawen tahun ni pun...=)

    ReplyDelete
  25. ok kak, fara dah buat juga...nnti akk tgk yer..fara dah link akk ..=)

    ReplyDelete
  26. hye sis..im publish the contest already...plz take a click with me n hopely enjoy read my essay...;)

    ReplyDelete
  27. salam kak dina,
    wah teringin nak cuba nasib nie.. kebetulan majlis kenduri saya pertengahan tahun nie insyaAllah.. buleh ker coba nie? hihihi

    ReplyDelete
  28. akak,,ive done mine,,hope u like it,,karangan yang mengalahkan karangan spm dulu,,hahha.,i tkr skit luahan rase itu,,surat cintun zaman dolu2,,
    http://jangtungku.blogspot.com/2010/02/dina-halim-bridal-boutique-online.html

    ReplyDelete
  29. kak,ika nak try gak la masuk.kekeke..

    ReplyDelete
  30. saya nak join....
    da buat pon....

    http://gee2103.blogspot.com/2010/02/dina-halim-bridal-boutique-online.html

    ReplyDelete
  31. comel comot : ok, akak dah cek..nnt akak singgah lagi :)

    Hana yorie : hye, akak da g blog awk jugak, gud luck! :)

    Farahfatihah : ok, akak pun dah add awk dlm link contestants.

    ReplyDelete
  32. Eyla : wah~ terharunya, siap buat blog semata2 nak buat contest ni

    JIVEBUMZ : Salam awak, boleh la cuba nasib, mana tau ada rezeki..dah buat nnt komen kt sini k? :)

    ReplyDelete
  33. Ika, marilah masuk ye :) mana tahu, ada rezeki..

    ReplyDelete
  34. Ada sesiapa yang akak tak link lagi? bagitahu ye..lebih senang if korang letak url masing-masing..then sila msg akak dlm fb, bagitau nama blog awk..tq

    ReplyDelete
  35. ala..nk join..tp dah x smpt..mjls nex wek 14/2..=(

    ReplyDelete
  36. Akak, saya buat jugak.. wahaha.. cuba nasib je ni..

    http://fishballisme.wordpress.com/2010/02/08/dina-halim-bridal-boutique-online-contest/

    ReplyDelete
  37. FyZa : ala, tak ada rezeki la tu ;) takpe..boleh join contest lain k?

    Fishballisme : ok..akak da baca tadik..bhaha..terakan jugak pujukan akak ni ek? ok, just tunggu juri jemputan kita cek nnt..gud luck! :)

    ReplyDelete
  38. Salam Dina Halim Bridal Boutique,

    Akak, saya nak join jugak. =) here is my link:

    http://sesuatutentangku.blogspot.com/2010/02/13-tahun-yang-lalu-ketika-saya.html

    feel free to read mine. Thank You! =)

    ReplyDelete
  39. ha lupa nak tinggal kan link..

    http://sepet88.blogspot.com/2010/02/dina-halim-bridal-boutique-online.html

    ha baru betul..huhu!

    ReplyDelete
  40. http://beautifulgirl84.blogspot.com/2010/02/dina-halim-bridal-boutique-online.html

    cuba nasib...
    ~ mwncari kebahagiaan yang hakiki ~

    ReplyDelete
  41. my link...
    http://fie-raz.blogspot.com/2010/02/dina-halim-bridal-boutique-online.html

    ReplyDelete
  42. Hai Kak! Saya nak cuba nasib jugak. Mana tahu ada rezeki menanti.

    Ini link entri saya. Sya dah bagi makan entri kenyang-kenyang dah.

    http://yongnana1881.blogspot.com/2010/02/dina-halim-bridal-boutique-online.html

    Selamat menghakimi!=)

    ReplyDelete
  43. ada rezeki menanti.

    Ini link entri saya. Sya dah bagi makan entri kenyang-kenyang dah.

    http://yongnana1881.blogspot.com/2010/02/dina-halim-bridal-boutique-online.html

    Selamat menghakimi!=)

    ReplyDelete
  44. semua orang nak masok contest ni...saya tak nak la......hakhakhak!( ckp bisik2: darlingku zuhana cepat2 karang ayat2 jiwang..hee )

    ReplyDelete
  45. Atia : Dah baca dah esei awak :) gud luck ye!

    Sepet : Ye sepet, akak dah link kamu dah:)

    ReplyDelete
  46. BeauTiFuLGirL : salam, akk dh baca entri awk..semoga awk bebahagia dgn pilihan ini selamanya :)

    + F.i.e-r.a.z + : Ye Fieraz, akak dah lama add link kamu :)

    ReplyDelete
  47. w.a.n.n.o.r.f.a.d.z.l.i.n.a : akak dah link kamu juga :) tengok apa kata juri nanti.

    Qery : Eii, nampak sangat tak baca blog kekasih hati bersungguh-sungguh kannn.. hana awal2 dah join la :) hehe.. g la baca, nanti Qery mesti gedik2 la tu ;p

    ReplyDelete
  48. Hai akak. Saya tengah konfius dgn ayat ini "Pertandingan terbuka kepada BAKAL-BAKAL PENGANTIN DI SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA SAHAJA."

    Saya memang la orang semenanjung, tapi skang bertugas di sabah. Bakal tunang p0n orang sabah.

    Tapi majlis WAJIB buat kat semenanjung.

    Cano ni? Da poning kepala den mikir nya.

    ~mengarang kemain bagai lagi...tetiba terbaca plak syarat yang macam ni...hampir2 terhenti nafas~

    ReplyDelete
  49. azlina aziz : begini ceritanya..hehe..boleh la masuk, awak kan orang semenanjung, majlis kat semenanjung..ok what..boleh je masuk :)

    patutnya akak buat 'BAKAL PENGANTIN YANG INGIN MEMBUAT MAJLIS DI SEMENANJUNG SAHAJA'..

    jangan terhenti nafas, terus bernafas dan join lah contest ini ye..

    ReplyDelete
  50. ok...thnks akak...ari ni jugak sy submit kan ok! wahhh...sungguh bersemangat gitu (terus tarik nafas pannnjangggg) :P

    ReplyDelete
  51. salam..cmne nk dptkn banner/badge ni nk ltak kt blog sy??

    ReplyDelete
  52. Kak Dina, saya dah buat. Ini linknya ya - http://ma2niput3.blogspot.com/2010/02/dina-halim-bridal-boutique-online.html

    Selamat Membaca!

    ReplyDelete
  53. Salam.

    Alhamdulillah saya sudah siapkan artikel khas yang saya tulis untuk memasuki pertandingan ini.

    Moga Saudari terhibur membaca dan selamat melakukan pemarkahan.

    :)

    ReplyDelete
  54. Dina Halim, sy pon berminat nak join contest ni. Ni link saya ye. TQ =)

    http://permaisuriganu.blogspot.com/2010/02/dina-halim-bridal-boutique-online.html

    ReplyDelete
  55. salam~

    menarek nyew contest ni...sgt teruja nk masuk..
    tp kalo utk bertunang leh x?sbb tgk pade tarikh validation hadiah tu (chewah..bajet menang jew..kiki), smpai 30nov2010 jew..so tawun neh mmg plan nk tunang..leh ke sy nk masuk yeh?

    neway..sy dah add kt fb..tgu approval jew..hee
    kalo kate sy leh masuk, sy nk wt entri utk contest ni neh..sgt2 terujaa...

    and xsabar nk g pameran pengantin bln 3 neh..last pegi hari tu kat pwtc tawun lps bln 11..ade tgk booth boutique ni jgk..sgt2 menarik..chanteq..2yg berminat sgt neh..maaf yew di atas keterpelampauan tahap keterujaan sy neh..ngee..

    ReplyDelete
  56. salam..
    sy dah joi contest ni..sy rancang utk bertunang..then baru kawen memandangkan saye belom bertunang lg..tp merancang utk bertunang tgh tahun ni..harap valid lah penyertaan sy..

    kalo ade yg kurang ataw yg xtepati syarat, gtau sy yew..akn sy betol kn...
    ini link contest sy...

    http://pinkypwincess86.blogspot.com/2010/02/httpdinahalim.html

    p/s:sy da add kt fb..tgh awating confirmation ...hee

    ReplyDelete
  57. hi kakak.

    saya pon nak masuk jugak. feel free to visit ye.

    http://tentang-seseorang-itu-aku.blogspot.com/2010/02/dina-halim-bridal-boutique-online.html

    ReplyDelete
  58. Salam Akak,

    Sy dh post kan entry kat my blog..http://www.missmysoul.blogspot.com/..tq

    ReplyDelete
  59. Salam,

    ok dah siap essay!! ngeeee..

    http://telokicap.blogspot.com/2010/02/dina-halim-bridal-boutique-online.html

    ReplyDelete
  60. Salam akak,

    Sy dh create satu entry for this contest...
    http://missmysoul.blogspot.com/2010/02/dina-halim-bridal-boutique-online.html

    ReplyDelete
  61. salam Kak Dina,

    saya dah join contest ni..=)
    jgn lupa baca ye...

    http://miszelyn26.blogspot.com/2010/02/ehhonline-contest-saya-cuba-jer.html

    ♥ Elyn

    ReplyDelete
  62. Salam...

    Maaf kerana tidak sertakan linknya:

    Ini dia:

    http://szakif.blogspot.com/2010/02/dina-halim-bridal-boutique-online.html

    Selamat membaca :)

    ReplyDelete
  63. salam kak...baru perasan. saya lupa nak tinggal kan link...

    http://misiazlina.blogspot.com/2010/02/dina-halim-bridal-boutique-online.html

    barulah...

    thanks :) enjoy reading! ;p

    ReplyDelete
  64. Salam,

    Sila la singgah!have fun reading! =)

    http://cikami.blogspot.com/2010/02/dina-halim-bridal-boutique-online.html

    ReplyDelete
  65. Salam,

    Kak saya dah siap dah karangan nya.. selamat membaca.

    http://thezaila.blogspot.com

    thanks

    regards,
    thezaila

    ReplyDelete
  66. Salam kak Dina,

    Jemput berkongsi rasa jiwa saya melalui contest ini. Thanx... :)

    http://zainur1925.blogspot.com/2010/02/dina-halim-bridal-boutique-online.html

    ReplyDelete
  67. salam.
    hai kak..
    heheh nak tanye kalau wedding bulan 3 boleh ke join? thankss.. :)

    ReplyDelete
  68. Salam singgah kak DIna,

    Saya dh add akak kat fb, dh jd follower and siapkan entry tu...jenguk2 ke blog sy ye..thanks :)

    http://elmoblogspot.blogspot.com/2010/02/dina-halim-bridal-boutique-online.html

    ReplyDelete
  69. akak....sy dah kawen..tp gedik je nak masuk contest ni..

    ReplyDelete
  70. salam..akak dina, sy dah post entry untuk contest nie..

    http://abahumi83.blogspot.com/2010/02/dina-halim-bridal-boutique-online.html

    ReplyDelete
  71. salam..nt check entry sy k..tq

    http://abahumi83.blogspot.com/2010/02/dina-halim-bridal-boutique-online.html

    ReplyDelete
  72. salam...jemput ke blog saya..saya nk join contest ini...

    bismillahirrahmanirrahim..

    http://mimshinyatoha.blogspot.com/2010/02/dina-halim-bridal-boutique-online.html

    ReplyDelete
  73. saya dah post entri berkenaan contest ni..klu ada apa2 yg kurang beritahu saya ya..terima kasih..

    ReplyDelete
  74. Salam Kak Dina

    Saya nak join contest nie..rasenye belum lambat lagi kan...

    saya dah add dlm FB jugak....

    nie link entry saya erk...

    http://littleworldofus.blogspot.com/2010/02/mengapa-sidia-pilihan-hati-saya-contest.html

    *malu*

    Selamat membaca.. :)

    ReplyDelete
  75. Salam.. done posting the entry.. jemput akak melawat blog sy..

    http://angelzentry.blogspot.com/2010/02/dina-halim-bridal-boutique-online.html

    thanx akak..

    ReplyDelete
  76. Salam kak..sy pun join the contest. nasib baik betul terjumpa page akk 2 hari lepas..sempat siap..alhamdulillah...Kak jangan terlepas pandang penyertaan sy ni ye kak, maklumla lewat dh hntar..sila datang ke blog saya kak.

    http://gorgeouscharms.blogspot.com/

    tq kak =)

    ReplyDelete
  77. salam kak...jemput akk dtg ke blog sy:

    http://gorgeouscharms.blogspot.com/

    thank you kak.. =)

    ReplyDelete
  78. salam kak...jemput ke blog sy:

    http://gorgeouscharms.blogspot.com/

    TQ kak =)

    ReplyDelete
  79. salam kak..jemput dtg melihat blog saya ya.
    http://gorgeouscharms.blogspot.com/
    tq kak

    ReplyDelete
  80. hye kak.

    saya sudah join ur contest
    wink wink

    ini link saya:

    http://sha-suka-latte.blogspot.com/2010/02/dina-halim-bridal-boutique-online.html

    xoxo
    Shahira

    ReplyDelete
  81. salam kak...

    jemputla dtg ke blog sy..=)

    http://gorgeouscharms.blogspot.com/

    tq kak

    ReplyDelete
  82. salam akak ni link saya..
    thanks ea

    http://coretansara.blogspot.com/2010/02/dina-halim-bridal-boutique-online.html

    ReplyDelete
  83. ^^miszdeana^^ : salam, akak baru reply kt blog awk..sorry lmbat ye..

    _Gnie_ : :) dah jejak kt blog kamu k.. :)

    ReplyDelete
  84. Szakif : salam zaki, jgn risau, akk singgah blog kamu sudah..cuma akk belum ada masa nk reply komen kt sini, and add link kt blog ni saja :)

    P0cAhoNta$ : wah~ awek ganukah? kalu menang,boeh balik kampung hubby akak..hehehe..gud luck!

    ReplyDelete
  85. ^^pWiNcEsS sYaQeErA^^ : dear, untuk tunang boleh je.. tapi within this year k? then akak dah komen dlm blog awk td..check it out..

    miss m : salam, akk da jejak kasih da kt blog awk.. :) semoga berjaya!

    ReplyDelete
  86. miSSMySoul : :) ok, dah jejak juga..

    wiwita : salam wiwit yang ganaz, akak dah baca dah..tapi gambar akhir korang berdua tu nampak awak macam ayu je..ke buat2 ayu..hehehe

    ReplyDelete
  87. Elyn : salam elyn..wuh~ nak kawen dah ke? selama ni akk singgh elyn creation je..sbb ada link kat bog akak..huhu..apa2 pun, gud luck ye :)

    ReplyDelete
  88. salam kak dina,sy dh add akak kat fb,plz accept taw..semua syarat dh cukup if akak accept sy punyer fb..thanks 2 akak nyer comment kat blogg sy..hrp sgt sy ada luck dlm contest akak..hee

    ReplyDelete
  89. salam..jemputlah ke blog sy..kalu ader aper2 yang xcomplete, inform k..tq

    ReplyDelete
  90. Salam..

    kalau kak dina dah drop by kt blog zaila,kak dina leave comment ya.. thankss a lotsss..
    http://thezaila.blogspot.com/2010/02/kenapa-dia-pilihan-hati-saya.html

    thanks

    regards,
    thezaila

    ReplyDelete
  91. hai kak.

    sudah jejak kan kaki ke blog saya?

    Shahira
    :)

    ReplyDelete
  92. err.

    contest saya tak diterima kah?
    huuuu.
    melepas...

    regards,
    Shahira

    ReplyDelete
  93. ika da masuk contest.harap masih diterima sebab tarikh tutup 12 malam ni kan sis? =)

    http://perjalanan30mei.blogspot.com/

    nanti gtau ika tau kalo da datang blog.hehe

    tq

    ReplyDelete
  94. salam kakak...

    jgn lupa ye singgah..xde url ke ape...baru buat blog ni bape hari yg lalu..just sbb nk masuk contest ni.hehe..sudi2 baca karangan sy ye kak =) http://gorgeouscharms.blogspot.com/

    ReplyDelete
  95. ika lupa bg link penuh:

    http://perjalanan30mei.blogspot.com/2010/02/dina-halim-bridal-boutique-online.html

    ReplyDelete
  96. http://syafaiz.blogspot.com/

    salam dina halim teams,here we come!!;)

    ReplyDelete
  97. aZLiNa aZiZ : salam, akak dah baca entri awk..then dah godek2 blog awk sbb nk leave komen..tp tak nampak2 atau akak ni terlepas pandang..huhu..so neway, just to inform you, akak dah jenguk bog ye :)

    @mira : ye, akk dah singgah..cuma baru nak letak komen disini.. :)

    thezaila : semoga perhubungan yang direstui itu keka selamanya. amin~

    zainur : sampai hati awak buat akak nangis dikk..sob..sob..hehe..ok, dah singgah..tunggu resut ya, selamat berjaya!

    ReplyDelete
  98. Atiqah Adnan : alamak, lambat akak repy msg awk..bn tiga awk nk kawen kan? tapi tadi akk singgah blog2 awk..awk tak join contest ni rupanya, patut carik2 tak de..maaf sbb lmbt reply, mungkin xada rezeki..

    ElyaElmo : :) dah singgah..wah~ selalunya akk singgah blog contestant lain, nampak je awk komen..awk lg pantas dr akk kn? neway gud luck ye!

    Fiza : dah kawen tak layak masuk dear..tapi tak pe, akk tetap singgah blog awk td, dan meninggalkan jejak :)

    ReplyDelete
  99. PAE : salam cik kura-kura, akak dah singgah..akak nk tinggal komen, tapi dia kata 'comments on this blog are restricted to team members only'..ni komen tuk kura2..

    salam kura-kura.. :) first of all, maaf akak lambat singgah..akak mendoakan yang terbaik untuk hubungan awak dan si dia..semoga berpanjangan hendaknya, amin~.

    ReplyDelete
  100. Mashii : :) akak dah singgah haritu, tapi baru hari ni nak komen kat entri pertandingan ni..ok mashii, gud luck ye..jaga cik abang elok2!

    aziezainal : salam azie, akak baru aje singgah blog kamu dan terus-terus aja meninggalkan jejak..semoga azie sentiasa tabah ye :)

    ReplyDelete
  101. Hana : :) salam, akak before this memang ada singgah blog hana..tapi tak sangka pulak hana masuk pertandingan ni..ok, akak dah jejak kat blog..gud luck!

    raZRiHa ♥ : salam fariha..owh, terharunya akak, sanggup buat blog bersungguh-sungguh untuk masuk contest..gud uck ye :)

    ReplyDelete
  102. hehehe..sory kak dina,sayer terluper yg setting mcm tuh..patutlah tgok comment zero jer..nt sy change lah..tq coz 4 ur information..

    ReplyDelete
  103. Shahira : :) dah singgah, jangan risau..masih boleh bertanding..akak ni yang lambat approve komen bagai..

    ♥S@R@♥ : salam sara, akak pun dah jejakkan komen akak kat blog sara..gud luck!

    cik ika : alahai ika...akak ingat tak jadik masuk..lambatnya hanta penyertaan, nasib baik sempat :) ok akak dah tinggalkan komen..yang lain2 bergantung pada juri2 lain juga ye, gud luck!

    ReplyDelete
  104. Faiz & Syazwani : akhirnya, awak lah peserta penutup bagi pertandigan ini ye :) nampaknya blog baru juga..

    apa2 pun, akak berharap agar hubungan kalian bahagia selamnya..amin~

    ReplyDelete
  105. ha3...itu laa pasal nye kak dina..suke terjah blog kawan2 yg lainn...nway..thankss cuzzz singgah blog sy yeh :D

    ReplyDelete
  106. Thanx akak.. sbb singgah blog saya.. :)

    ReplyDelete
  107. Dina Halim: Ameeeenn for ur prayers:)

    yeke?bestnye jd last contestant.hehe

    ReplyDelete
  108. Salam...Alamak! Akak dah singgah ke? Isk2...tak caya betul! Saya punyalah tertunggu2 saat itu. Macam nak tunggu tetamu yang diundang. Kalau real, siap nak kompang2 lagi. Hehehe... ;p

    Patutlah, tengok kat komen, sepi je... Erm, setting saya tak bape betul tu. Tak pa, tak pa...saya akan perbaiki.

    Anyway, thanks kak sudi singgah dan meluangkan masa membaca entri saya.

    Selamat menghakimi :)

    ReplyDelete
  109. kak, saya support contest ini!! sendiri tak join pasal segan nak letak gambar, hehe.. =)

    siapalah yg menang tu, sure berdebar2..

    ReplyDelete
  110. salam akak, bile result?hehehe
    nak book@cari pelamin ni..hehe

    ReplyDelete
  111. akak, next year buatla contest gini lagi taw.

    taun ni xdapat la sebab cam da xsempat je.

    hehe... :)

    ReplyDelete