Monday, December 21, 2009

Bulan December, patah pinggang kami dibuatnya (=_=')

Salam,

Wahhhh~~~

Lama betul saya tak update blog.. Hari ni baru ada masa.. Tu pun saya agak berdebar2 sebab tak tahu nak update mana dulu.. Ok ringkaskan sahaja celoteh saya hari ni..

Entri pertama ni mengenai gambar pelamin Dina Halim Bridal Boutique dalam Pesona Pengantin (isu Januari 2010) ; tapi ianya bukan write up mengenai pameran di PWTC tempoh hari, hanya gambar kecil (besar maknanya pada kami) untuk iklan PAMERAN PENGANTIN akan datang (2010) nanti.. Wuh~~ Hana & Qery, nampak tak kelibat kamu berdua yang kecil2 cili api itu =)

Kemudian, ada terselit gambar pelamin yang kami sponsor pihak Lan & Shiela tempoh hari dalam majalah HAI (ye, walaupun tak disebutkan nama, itu adalah pelamin tajaan pihak kami, harap maklum).. Terima kasih pihak Hai sebab sudi mengeluarkan gambar pelamin kami yang tak seberapa tu.. hehehe..Kepada yang berminat, pelamin di PWTC adalah produk "HOT" kami, dikenali sebagai Red is Cinta .. Sila hubungi pihak kami untuk quotation ye. Dan juga pelamin Tru Blu, I Love You yang di sponsor untuk majlis Lan di Puchong.. Pelamin tersebut sangat2 sesuai untuk majlis indoor, nantikan update dari saya errmm..setengah jam dari sekarang? (bagi can sikit, nak edit gambar maha sepicisan dua picisan..)
Will update later ;
Pakej Pelamin 'Cinderella Story- part 2' for Aida & Megat 19 December 2009
- Vistana Hotel , Kuantan-
Cheers~~
Dina Halim Team Members


No comments:

Post a Comment