Thursday, March 24, 2011

Koleksi Baju by Dina Halim Bridal Boutique

As Salam,

Hari ni saya nak update koleksi baju dari Dina Halim Bridal Boutique. Sebab ada permintaan yang mengatakan, update baju kurang berbanding pelamin..Hehehe..Bukan apa, baju kat butik kami masih terhad. Sebab itu kami menggalakkan customer membuat tempahan baju baru.

Lately ni saya jarang update blog, sebab sekarang saya agak aktif di Facebook Dina Halim.. Senang update kat FB, dapat direct dengan orang yang bertanya..(^_^)

Ok, jom layan gambar-gambar baju dari folder album kami.

Baju Nikah Sifon Putih manik Hijau Muda & Baju Nikah Putih 

Baju Nikah Sifon Krim & Baju Nikah Sifon Grey 

Baju Sanding Eksklusif Putih manik Biru & Baju Sanding Eksklusif Gold 

Baju Sanding Eksklusif Grey manik Silver & Baju Jojet Silk Putih manik Pink 

Baju Sanding Eksklusif Peach 

Baju Sanding Eksklusif Light Pink 

Baju Sanding Lace Purple & Baju Sanding Lace Coklat 

Baju Songket Pink & Baju Sanding Lace gold 

Baju Songket Bunga Tabur Biru Muda & Baju Songket Bunga Tabur Hijau Lumut & Grey

Baju Sanding Jojet Silk Off White 

Baju Songket Bunga Tabur Biru Gelap & Baju Songket Bunga Tabur Merah Hati 

Baju Sanding Merah 

Baju Sanding Lace Merah & Baju Sanding Potongan Kebaya Labuh Hijau Lumut

Baju Sanding Eksklusif Putih manik Tiffany Blue 

Baju Sanding Eksklusif Grey + Pink 

 Baju Sanding Eksklusif Dress Putih

Baju Sanding Ala- Jubah Dress Coklat 

Baju Sanding Grey  

Baju Sanding Orange 

Baju Mandrin Collar Hitam & Baju Sanding Eksklusif Olive




50 comments:

  1. cantik..ni sumer baju2 yg latest ke??
    -tulip-

    ReplyDelete
  2. sgt chantek yg exlusive punye..like r.. nak sewa je leh x?

    ReplyDelete
  3. Hii kak Dina,
    bleh x bgtau price utk sepasang Baju Nikah Putih gmba yg pertama tu.
    n then price utk sepasang baju songket?
    sagigurlz86@gmail.com
    tq~

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum... can u pls email me rent price for "Baju Sanding Eksklusif Putih manik Tiffany Blue","Baju Sanding Ala- Jubah Dress Coklat", "Baju Sanding Grey", "Baju Sanding Lace Merah","Baju Sanding Merah", "Baju Songket Bunga Tabur Biru Gelap", "Baju Songket Bunga Tabur Biru Muda", "Baju Sanding Eksklusif Light Pink", "Baju Sanding Eksklusif Grey manik Silver".

    Harap dibalas..Tq (email:nurezura@gmail.com)

    ReplyDelete
  5. n kalau beli brp ye? utk setiap pasang yang saya emailkan awal td?

    nurezura@gmail.com

    harap dibalas .tq

    ReplyDelete
  6. kak dina ..pm price sewa baju songket biru muda tu bleh ..lawa sgt warna tu..tq ... indazz_06@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. akak ada amek org tok peraga bju dr butik akak x?k

    ReplyDelete
  8. HI..yg baju nikah chiffon krim tu brape ye kak?

    ReplyDelete
  9. nk beli sume baju kat atas boleh pm sy

    ReplyDelete
  10. leh tak mail range harga sewa bj sepasang L&P yang kategori baju sandung eksklusif tu?eina_anna@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum... boleh emailkan harga sewa Baju Sanding Eksklusif Putih manik Tiffany Blue ke azdiella_mohd@yahoo.com.Terima kasih

    ReplyDelete
  12. kak boleh tak pm harga baju sanding eksklusif light pink tu? datang skali dengan kasut dan veil ke?mcm mane dengan tudung? annerinko84@gmail.com

    ReplyDelete
  13. Salam sis, suma baju cantik2.. rambang mata dibuatnye.. blh tak dapatkn quot harga baju sanding grey pink, baju putih manik biru, grey manik silver dan tiffany blue. harga baju utk L&P.. harap dpt reply awal sbb sy kerja di sarawak senang balik semenanjung terus tuju ke butik sis jer.. tq. email kpd asitizara@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. salam, boleh tk emailkan harga sewa baju Baju Sanding Eksklusif Putih manik Tiffany Blue kat etty_23@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. Salam...boleh tak email sy, harga semua baju pengantin yang warna pink? dgn warna gold2 yg pic kedua..Ada size x? Email secepatnya ye.. trima ksh sgt.. nurhanz89@gmail.com

    ReplyDelete
  16. salam.. akak, bole tak pm saya price baju yang ni Baju Sanding Eksklusif Peach tu?

    ke email ni ye..
    afifah.aziz86@gmail.com

    thanks akak ^_^

    ReplyDelete
  17. Salm... Boleh tk pm sy harge sewe bju nikh sifon yg putih hijau, putih n krim tu... Sgt2x cntik bju2x tu... Email sy aziff_0606@yahoo.com... Thankss

    ReplyDelete
  18. salam akak saye nk tnyer saye nk sewa baju sanding dlm range rm 600 to rm900 ade x kak?? kalo baju akad nikah braper ek?? email saye ismahidayah@gmail.com

    ReplyDelete
  19. bleh tak tolong email dkt sy Baju Sanding Eksklusif Light Pink ....
    email eloquence_snazzy@yahoo.com
    as soon as possible...and kly nk tempah yg exact mcm ni how much...

    ReplyDelete
  20. Sis bley tahu harga sewa baju sanding eksklusif light pink..
    erd_ordinary@yahoo.com

    ReplyDelete
  21. salam kak..blh x bgtahu price utk baju nikah sifon krim & baju nikah sifon grey
    TQ..

    misz_nad@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. salam..boleh emailkan bju sanding ekslusif peach 2....

    sweet sngat....

    zeck_kathy87@yahoo.com

    tq...

    ReplyDelete
  23. slm,bleh bg details harga sewa baju sanding putih manik tiffany blue x???sgt cntik =)..ni emel sy..tictica@ymail.com....tq

    ReplyDelete
  24. Salam kak, tlg pm sy harga utk baju nie.. npk nice sgt :)

    Baju Sanding Eksklusif Peach
    Baju Sanding Eksklusif Dress Putih

    eira_mlk87@yahoo.com

    ReplyDelete
  25. salam,
    hai boleh x nak tahu price utk baju soft pink n peach color tu??
    emailkan ke zuriahtiazura@yahoo.com

    ReplyDelete
  26. salam, akak, bole tak emailkan saye harge sewa : Baju Sanding Eksklusif Putih manik Tiffany Blue ?

    ini email saya : syi_n_152@yahoo.com

    tenkiu =)

    - syikin-

    ReplyDelete
  27. akak, boleh pm harga baju sanding esklusif light pink?? tqvm. nuraain@gmail.com

    ReplyDelete
  28. salam...akak...pm kan harga baju sanding esklusive putih manik tiffany blue tue ek and baju sanding peach...email syafiqah34@yahoo.com
    thanks

    ReplyDelete
  29. Salam, boleh tak emailkan saya harga sewa untuk Baju Sanding Eksklusif Light Pink tu? Thank you. :)
    email : anisraihana@gmail.com

    ReplyDelete
  30. asalam, boleh pm sy harga baju sanding ekslusif pink tu? ikhlas_emaan@yahoo.com

    ReplyDelete
  31. akak...leh x pm hrg sewa untuk baju sanding ekslusif peach..tq kak...nurulsuhaini@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  32. pm harga sewa 'Baju Sanding Eksklusif Putih manik Tiffany Blue' di inzhastore@gmail.com

    ReplyDelete
  33. Boleh email kan harga baju sanding ekslusif light pink tu tak.... nadzirahjamil@ymail.com... Tq

    ReplyDelete
  34. Salam.. Boleh emailkan price utk songket pink tu? Emel dzawatif@yahoo.com thank u

    ReplyDelete
  35. Salam.. leh email price for 'Baju Songket Bunga Tabur Hijau Lumut' tu?
    murnidin@gmail.com

    ReplyDelete
  36. salam, hi blh pm/email saya price utk sewa baju kebaya jojet silk off white tu x? thnx:)

    ReplyDelete
  37. salam kak.. blh pm harga sewa ntk baju ekslusif putih manik tiffany blue.. tq
    sitinurena23@gmail.com

    ReplyDelete
  38. salam akak. nk tnya hrga sewa n beli yg baju nikah putih, baju sanding manik tiffany blue n baju sanding dress putih tu..tq kak atira7_hivyre@yahoo.com

    ReplyDelete
  39. Akak brapa harga sewa baju nikah putih.. Gambar paling atas tuh..email sy harga dia..fareast_1980@yahoo.com

    ReplyDelete
  40. SALAM. kak, blh email x hg sewa baju ni. cantik sgt. hopefully murahh... :) tq.

    Baju Songket Bunga Tabur Biru Gelap
    Baju Sanding Eksklusif Dress Putih

    sharmiazara@gmail.com

    ReplyDelete
  41. salam akak, boleh tau brapa harga untuk sewa & tempah Baju Sanding Eksklusif Light Pink tu? kalau boleh nak harga untuk sewa dan kalau nak hantar tempah sekali.terima kasih. email: shukriyah35@gmail.com

    ReplyDelete
  42. salam kak dina..minta quotation untuk baju sanding eksklusif light pink, dgn baju sanding jojet silk off white tu.. beli n sewa ya.. thanksss.. weisscherry@gmail.com

    ReplyDelete
  43. Salam - ada 2 soalan sebenarnya, a) utk "Baju Sanding Eksklusif Grey manik Silver" tu muat untuk mereka yang bersaiz besar tak? and b) berapa harga sewa baju sanding tersebut - tarikh sanding 22 dec 2012

    zazahaidie@gmail.com

    ReplyDelete
  44. salam kak. baju nikah sifon krim dgn baju sanding hijau lumut tu brape eh kak?

    ReplyDelete
  45. Salam kak dina,
    boleh x pm kan sya price & Saiz yang ada tuk baju sanding eksklusif Light pink di email ini ya
    shana010912@yahoo.com

    thx..:)

    ReplyDelete
  46. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete