Sunday, September 9, 2012

Pameran pengantin Malaysia: Hari Terakhir.

Assalamualaikum..

hari ahad..yeeeeh..suka hari ahad..hari ni mesti banyak open house kan..kepada b2b yang masih mencari pakej untuk majlis anda nanti..jangan sebuk nak pergi open house je..jangan lupa singgah Ampang Point. kan ada Pameran Pengantin. jangan lepaskan peluang untuk dapatkan pakej-pakej yang menarik kat sini..dan yang penting kalau pameran pengantin MESTI ada SALE!!! huruf besar di situ, so korang kene jerit ye..hihihi.

Hari ni hari terakhir kami disini, dan haruslah kami sebuk melayang b2b yang mencari pakej. suara pun dah makin hilang ni. tapi tak apa, semangat mesti ada. ^_^

nak tgk stage utama yang ada kat sini. ni hah :



cantik kan, stage dari Mahligai Creative Wedding. warna sangat sweet..i like..;)

okey, lah..nak sambung layan pelanggan..okey fine..nak layan pelanggan..rasa mcm tettttt..hahaha

bye,

XOXO :

Kak Lisa ^___^

2 comments:

  1. terbaik, siap dpt gi buat pameran kahwin.. keep it up !

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankz muaz..

      tanpa anda siapalah kami <---apakah!!!

      Delete